Seri Nokta Başvuru

Haberler BAŞKAN POYRAZ BASIN MENSUPLARINI AĞIRLADI
BAŞKAN POYRAZ BASIN MENSUPLARINI AĞIRLADI

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarını ağırladı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarını İspinoz Sosyal Tesisleri’nde ağırladı. Programa; Çekmeköy ve çevre ilçelerde faaliyet gösteren  basın mensupları katıldı. Özel günlerin bir araya gelmek için  bir vesile olduğunu belirten Başkan Poyraz, meslekler ve bu meslekleri icra edenlerin bir gün değil, her zaman hatırlanıp saygı duyulması gerektiğini belirtti.

Davete katılan basın mensuplarına  teşekkür eden Başkan Poyraz, “ Zaman ve mekan gözetmeden fedakarca görevini yapan, milletimizin adeta gözü kulağı olan ve güvenilir haberler almamızı sağlayan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum,” dedi.

Başkan Poyraz, program sonunda davete katılan basın mensuplarına günün anısına hazırlanan hediyeleri  takdim etti.