Seri Nokta Başvuru

Biz O'nu Çok Sevdik- Siyer-i Nebi Yarışması Projesi

Çekmeköy Belediyesi’nin Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi işbirliği ile 2014 yılının kasım ayında hayata geçirdiği Biz O’nu Çok Sevdik isimli Siyer-i Nebi projesinde sona gelindi. Sınava giren 4 bin 90 kişiden dereceye girmeye hak kazanan 200 öğrenci, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törende ödüllerini aldılar.  Biz O’nu Çok Sevdik Projesi’ne katılan öğrencilerin fakülte dağılımlarına bakıldığında, ilahiyat fakültelerinin yanı sıra tıp, hukuk, eczacılık ve mühendislik fakültelerinden katılımların yoğun olduğu görüldü.

4 aylık süreç sonunda, birincilik ödülünü İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Seyfullah Fatih Aydın, ikincilik ödülünü İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Nursena Erener, üçüncülüğü İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Abdüllatif Çetin almaya hak kazandı. İlk üçe giren gençler ödüllerini Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’dan aldılar.