Tarih : 2 Temmuz 2021 Cuma

BAŞKAN POYRAZ ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz karne törenine katıldı

Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak Çekmeköy İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne törenine katıldı.

Başkan Poyraz “ Pandemi sebebiyle buruk bir eğitim öğretim dönemi geçirdik. Kimsenin alışık olmadığı bir durumdu ama öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz  büyük bir gayret göstererek  bu dönemi tamamlamış oldular. Bugün öğrenci ve öğretmenlerimizin karne heyecanına ortak olduk. Herkese iyi tatiller diliyorum. İnşallah yeni eğitim döneminde sınıflarımız dolacak okullarımızın bahçelerinde çocuklarımız keyifli vakit geçirecek, ”dedi.

Kaymakam Adem Arslan, Başkan  Poyraz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, karne töreninin ardından öğretmenlerle sohbet etti.

Güncelleme Tarihi : 2 Temmuz 2021 Cuma

Lütfen telefonunuzu dik konuma getirin.