Tarih : 16 Temmuz 2021 Cuma

BAŞKAN POYRAZ PERSONELİN KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, her yıl olduğu gibi bu yılda bayram tatil öncesinde belediye personeli ile bayramlaştı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve belediye başkan yardımcıları belediye merkez binasında mesai arkadaşlarıyla bir araya gelerek Kurban Bayramları’nı kutladı. Bayramlaşma töreninde selamlama konuşması gerçekleştiren  Başkan Poyraz, “ Pandemi sebebiyle geçtiğimiz yıllarda bayramın sevincini istediğimiz gibi yaşayamadık. Bu yıl geçtiğimiz bayramlara nazaran daha rahat bir bayram geçireceğiz. Büyüklerimizin hayır duasını alalım. Hem onların sağlığı hem kendi sağlımız için tedbirlere de uyalım. Büyüklerimize selamlarımızı iletin. Hepsinin ellerinden öpüyorum. Sağlık sıhhat içerisinde hepinize iyi bayramlar diliyorum.  “dedi.

Başkan Poyraz bayramlaşma töreninde Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri Musa Solmaz ve Erol Karataş’a özverili çalışmaları sebebiyle teşekkür ederek hediye takdim etti.

Güncelleme Tarihi : 16 Temmuz 2021 Cuma

Lütfen telefonunuzu dik konuma getirin.