Tarih : 30 Temmuz 2020 Perşembe
CAMİLER BAYRAM NAMAZI İÇİN HAZIRLANDI

Çekmeköy Belediyesi’ne bağlı ekipler Kurban Bayramı Namazı öncesinde cami ve namaz kılınacak alanlarda temizlik çalışmaları yaptı

Çekmeköy Belediyesi’ne bağlı temizlik işleri ekipleri Kurban Bayramı Namazı öncesinde ilçedeki tüm camilerin ve namaz kılınması için planlanan alanların temizlik çalışmalarını yaptı. Sosyal mesafe kuralına uygun şekilde kılınacak namazlar öncesinde vatandaşlara seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Öncelikle tüm İslam aleminin ve Çekmeköylü hemşehirelerimizin Kurban Bayramı mübarek olsun. Vatandaşlarımızdan ricamız kişisel hijyen kurallarına dikkat etmeleri, namaz kılınacak alanlarda ve camilerimizde sosyal mesafe kuralına uymalarıdır. Uzun yola gidecek hemşehrilerimize  kazasız belasız  hayırlı yolculuklar diliyorum. Hem kendimizi hem çevremizi düşünerek trafik kurallarına uyarak  seyahat edelim.  “ dedi.

Güncelleme Tarihi : 31 Temmuz 2020 Cuma

Lütfen telefonunuzu dik konuma getirin.