DENES PROJESİ ONLİNE EĞİTİM ÖN BAŞVURU TAAHHÜTNAMESİ

1. Çekmeköy İlçe Sınırları Dışında İkamet Edenlerin Başvuruları Kabul Edilmemektedir
2. İnternet üzerinden yapılan başvurular ön başvuru olup kesin kayıt konusunda SMS ile size bilgi verilecektir.
3. Bilgilerin eksik ya da yanlış doldurulması durumunda başvurunuz kabul edilmeyecektir.
4. Kursiyer, kayıtlı olduğu programın tamamına uymak zorundadır.
5. Kursiyer, kurs esnasında atölye eğitmenlerinin bilgisi dışında hareket edemezler.
6. 18 yaşından küçük kursiyerlerin tüm sorumluluğu velisine aittir.
7. Çocuk Plates Atölyesini sadece 7-14 Yaş Arası Öğrenciler Tercih Edebilirler.
8. Sözel Yetenek ve Akıl Yürütme Atölyesini sadece 3,4,5,6 ve 7. Sınıf Öğrencileri Tercih Edebilirler
9. Sayısal Yetenek ve İşlem Becerileri Atölyesini sadece 3,4,5,6 ve 7. Sınıf Öğrencileri Tercih Edebilirler
10. İngilizce Atölyesini sadece 4,5,6 ve 7. Sınıf Öğrencileri Tercih Edebilirler
11. Drama Atölyesini sadece 4,5,6 ve 7. Sınıf Öğrencileri Tercih Edebilirler.
12. Bilim ve Teknoloji Kulübünü sadece 10 -17 Yaş Arası Öğrenciler Tercih Edebilirler ve bu Atölyeyi tercih eden öğrenci Robotik Kodlama, 3D Tasarım ve Biyotasarım derslerinin tamamına katılmayı kabul etmiş sayılır.
13. Epoksi ve Ahşap Atölyesini sadece 15-18 yaş arası öğrenciler tercih edebilirler.
14. Şiir ve Edebiyat Atölyesini 15 yaş ve üzeri kişiler tercih edebilirler.
15. Çekmeköy Belediyesi’ne bağlı olan kurslarımızda tüm hizmetler ücretsizdir. Fakat kursiyerler, yaptıkları çalışmanın gerektirdiği tüm malzeme ve araç-gereçleri kendileri temin eder.
16. Kayıt yaptırılan kurslar, devam zorunluğu gerektirir.
17. Mazeretli ya da mazeretsiz olarak toplam ders saati süresinin 1/5’inden fazla devamsızlık yapan ve disiplin kurallarına aykırı hareket eden öğrencilerin kayıtları silinir.
18. Mazeretsiz olarak devamsızlık yapan öğrenciler tespit edilerek aynı eğitim-öğretim yılı içerisinde herhangi bir branşa kaydı yapılamaz.
19. Kursiyerler bir eğitim döneminde dilerse aynı alan içerisinde ders saatleri çakışmamak şartıyla birden fazla branşa kayıt yaptırabilirler.
20. Çekmeköy Belediyesi, öğrencilerin ders ortamındaki görüntülerini ve üretmiş oldukları eserlerin sesli, görüntülü, yazılı vb. tüm kayıtlarını herhangi bir yayın organında yayınlama hakkına sahiptir.
21. Derslere online katılım takip edilecektir. Mazeretsiz olarak devamsızlık yapan öğrencilerin kaydı silinecektir. Kaydı silinen öğrenci aynı yıl DENES projesi içerisinde başka eğitimlere kayıt yaptıramayacaktır.
22. Denes Projesi Kapsamındaki atölyeler tüm resmî tatillerde, dini ve milli bayramlarda kapalı olur ve eğitime ara verilir. Ayrıca Millî Eğitim Bakanlığı ve İstanbul Valiliği tarafından herhangi bir sebeple ilk ve orta öğretim düzeyindeki okullar tatil edildiğinde eğitime ara verilir. Bu durumda gerekli resmi makamlar tarafından açıklama yapılmış olup tekrar Belediyemiz tarafından kursiyerlere bilgilendirme yapılmaz.
23. Denes Projesi kapsamında açılan atölyelere kayıt yaptıran kursiyerler yukarıda ifade edilen tüm şartları kabul etmiş sayılır.
24. 18 yaşından küçük olan öğrencilerden veli muvafakatnamesi alınır.

Güncelleme Tarihi : 20 Ekim 2020 Salı

Lütfen telefonunuzu dik konuma getirin.