Çekmeköy Belediyesi Seri Nokta

ENGELSİZ YAŞAM FESTİVALİ’NDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

16 Mayıs 2022, Pazartesi

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası sebebiyle Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen “Engelsiz Yaşam Festivali’nde özel gereksinimli bireyler ve aileleri gönüllerince eğlendi. Festivale Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz katılım sağlayarak ailelere çiçek dağıttı.

Dünya Engelliler Haftası’nda Çekmeköy Belediyesi tarafından organize edilen “Engelsiz Yaşam Festivali’nde özel gereksinimli bireyler lunaparkta gerçekleştirilen festivalde doyasıya eğlendi. Taşdelen’de bulunan  lunaparkta düzenlenen festivalde çocuklar ve aileleri; çarpışan araba, atlıkarınca, balerin, gondol gibi lunapark oyuncaklarında eğlenceli zaman geçirdi. Yüzlerce bireyin katıldığı festival renkli görüntülere sahne oldu. Festivale, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz katılım sağlayarak ailelere ve çocuklara çiçek dağıttı.

 

Festivale katılım sağlayan ve ailelere çiçek dağıtan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bir tane engelsiz yaşam merkezimiz var, 500’ün üzerinde evladımıza orada hizmet veriyoruz. Çok önemli bir hizmet. Bugüne kadar Çekmeköy Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerin başında geliyor. Ve bu aileleri istedik ki burada eğlendirelim, güzel anlar yaşatalım. Her birimiz bir engelli adayı olarak bu kardeşlerimizin yanındayız. Hiç evinden çıkamayan aileler çocuklarını okulumuza getirerek hem kendilerine sosyal bir imkan tanıyorlar hem de çocukların orada her türlü eğitimini verecek bir imkan sağlamış olduk. Bugün de onlarla birlikteyiz. Biz bu konuda Belediye olarak yaptığımız hizmetlerden dolayı çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Spor ile ilgili diğer haberler