Çekmeköy Belediyesi Seri Nokta

ÖĞRENCİLERE DOĞADA YAŞAM GEZİSİ

30 Kasım 2023, Perşembe

Çekmeköy Belediyesi, ilçede devlet okullarında eğitim gören tüm 4. sınıf öğrencilerinin doyasıya eğleneceği bir gezi programı düzenledi.

Eğitimin çeşitli alanlarında yatırımlarını ve desteklerini sürdüren Çekmeköy Belediyesi, Doğada Yaşam Projesi kapsamında ilçede bulunan devlet okullarında eğitim gören 4. sınıf öğrencileri için Park Of İstanbul Doğa ve Yaşam Merkezi’ne gezi düzenliyor. Doğa ile iç içe bulunan ortamda eğlenceli anlar yaşayan öğrenciler, çizgi filmler ve kitaplarda gördükleri birbirinden farklı hayvanları keşfederek dolu dolu bir gün geçirme imkanı buluyor. Hayvanlar hakkında yetkililerden bilgi alan öğrenciler aynı zamanda; Aslan, ayı ve maymun gibi hayvanları severek yakından ilgileniyor ve hayvanlar dünyasını keşfetmenin mutluluğunu yaşıyor.

15 Aralık’a kadar devam edecek ve yaklaşık 5 bin öğrencinin faydalanacağı gezilerde; öğrencilere kek ve meyve suyu da ikram ediliyor.

Eğitim ile ilgili diğer haberler