YAZLIK SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

25 Temmuz 2022, Pazartesi

Çekmeköy Belediyesi Yazlık Sinema Günleri etkinliklerinde doyasıya eğlence sizleri bekliyor.

Çekmeköy Belediyesi’nin her yıl düzenlediği “ Yazlık Sinema Günleri” etkinlikleri başlıyor. 5-31 Temmuz tarihleri arasında her akşam Cemal Güngör Parkı ve Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda çocuk ve yetişkin filmlerinin gösteriminin yapılacağı  etkinlikte genç yaşlı binlerce vatandaş ağırlanacak.

Sinemaseverlere su ve mısır da ikram edilecek programlarda çocuk filmleri; Yeti Efsanesi, Coco, Can Dsotlar, Zootropolis Hayvanlar Şehri ve Küçük Ayak Yetişkinlere yönelik ise Pi’nin yaşamı ve Neşeli Günler filmleri gösterilecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Her yıl düzenlediğimiz bu güzel etkinliği bu yılda hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. 1 Hafta boyunca parklarımızda sinema şöleni yaşanacak. İnşallah tüm vatandaşlarımız doyasıya eğlenirler. Ağustos ayında da Mahallemde şenlik var organizasyonlarımız başlayacak. “ dedi.

Kültür Sanat ile ilgili diğer haberler