Çekmeköy Belediyesi Seri Nokta
  • LİNA’NIN HAYALİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Halkın Buluşmaları kapsamında Taşdelen Mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Çerkez, buluşmada kendisinden voleybol sahası isteyen minik Lina’nın voleybol sahası isteğini hayat geçirdi. Lina ve arkadaşları voleybol sahasında oyun oynamaya başladı.

18 Temmuz 2024, Perşembe
  • ÇEKMEKÖY’DE “BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERİ”

Yıl içerisinde ilçedeki vatandaşları çeşitli eğitim programları ile buluşturan Çekmeköy Belediyesi, “Bağımlılık ile Mücadele Semineri” düzenledi.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
  • KALDIRIM İŞGALİNE ZABITA DENETİMİ

Çekmeköy Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde yayaların kullanımı için ayrılan kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesini önlemek amacıyla denetim faaliyetlerini sürdürüyor.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
  • 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ÇEKMEKÖY’DE ANILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ anma programı ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Çekmeköy’de de düzenlenen bir dizi etkinlik ile gerçekleştirildi.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
  • YUVAMIZ ÇEKMEKÖY GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NDE KURA HEYECANI

Çekmeköy’ün ilk kreşi olan Yuvam Çekmeköy Zübeyde Hanım Gündüz Bakımevi’nin geçtiğimiz hafta başlayan ön kayıtları sonrası, kreşe yerleştirilecek öğrenciler noter huzurunda yapılan kura ile belirlendi.

• YAZ SPOR OKULLARINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Çekmeköy Belediyesi’nin çeşitli spor dallarında 2 bin öğrenciye hizmet vereceği yaz spor okullarının açılış töreni Av. Sıddık Eraslan Spor ve Sosyal Tesisleri’nde öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

• ÇEKUT ARAMA KURTARMA EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Çekmeköy Arama Kurtarma (ÇEKUT), AFAD iş birliğiyle farklı meslek gruplarından gönüllü katılımcılara yönelik bir eğitim programı düzenledi.

• BAŞKAN İMAMOĞLU, ÇEKMEKÖY’DEKİ İBB PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy’deki hizmet ve projeleri yerinde incelemek için Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ile birlikte ilçe turu yaptı. Ziyarette bürokratları tarafından bilgilendirilen İmamoğlu, Nişantepe Çocuk Sanat Merkezi, Taşdelen kreş inşaatı ve Muhsin Yazıcıoğlu Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu.  İSKİ’nin Yaşam Vadisi ile yeni yeşil alanlar kazandırdığını belirten İmamoğlu, “Her ilçede her önemli konuya dokunan, değinen; altyapıdan üstyapıya, eğitimden sağlığa, kültür sanata şimdi geldiğimiz yeşil alana varıncaya kadar yoğun şantiyelerimiz var” dedi.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
#NeGüzelsinÇekmeköy