Tarih : 13 Mart 2020 Cuma

KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Halk sağlığı düşünülerek alınan karar doğrultusunda ibadethane, okul, kamu binaları, park ve bahçelerde ilaçlama çalışmaları yapılıyor

Çekmeköy Belediyesi’ne bağlı ekipler uluslararası bir salgın olan Korona Virüs (COVİD-19) ‘e karşı ilçede tedbirlerini almaya devam ediyor. Alanında uzman ekipler ilçedeki ibadethane, okul, kamu binaları, park ve bahçelerde dezenfekte çalışmaları yapıyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Vatandaşlarımız için elimizden geldiğince tedbirlerimizi alıyoruz. ilçedeki cami, okul, kamu binaları, park ve bahçelerde ekiplerimiz dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Devletimiz bu tedbirler kapsamında yeni kararlar aldı. Hayattan kopmadan bu tedbirler çerçevesinde davranmalıyız. İnşallah millet olarak duyarlı davranarak bu işi de en az zararla atlatacağız,” dedi.

Güncelleme Tarihi : 13 Mart 2020 Cuma

Lütfen telefonunuzu dik konuma getirin.