Tarih : 17 Eylül 2020 Perşembe

RECEP AYAN CADDESİ’NDE  PRESTİJ CADDE VE YOL YAPIM ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Çekmeköy Belediyesi’ne bağlı ekipler Recep Ayan Caddesi’nde prestij cadde yol yapım çalışmalarını tamamladı

Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Modern ve Model Çekmeköy vizyonuna uygun şekilde tasarlanan Recep Ayan Caddesi, prestij cadde ve yol yapım çalışması tamamlandı. Yenilenen cadde ve  sokaklar geniş kaldırımları ile vatandaşlara hizmet verecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ev ve esnaf ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan gelen istekleri göz önünde bulundurarak ilçemize yapacağımız hizmetleri şekillendiriyoruz. Bu şehri birlikte kurduk birlikte yönetmeye devam ediyoruz. Bize gelen talepler doğrultusunda caddemizde ve caddemize bağlanan ara sokaklarda böyle bir ihtiyaç vardı. Ağustos ayında başlattığımız çalışmaları tamamlayıp caddemizi vatandaşlarımızın hizmetine açtık hayırlı uğurlu olsun,” dedi.

Güncelleme Tarihi : 17 Eylül 2020 Perşembe

Lütfen telefonunuzu dik konuma getirin.