Tarih : 2 Ağustos 2021 Pazartesi

TATİLDE OKULLARDA BAKIM VE ONARIM

Çekmeköy Belediyesi yaz tatilinde okulların eksiklerini gidermek için çalışma başlattı

Çekmeköy Belediyesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli şekilde gerçekleştirdiği okullarda bakım ve onarım çalışmalarına başladı.  2021-2022 Eğitim öğretim dönemi öncesinde okullarda tespit edilen eksikler yapılan çalışmalarla giderilecek.

Yapılan çalışmalarla okulların ihtiyaçlarına göre boya badana, sıra bakımları, musluk ve lavabo tamirleri, bahçe düzenlemeleri, dış cephe boyası, çatı tadilatı ve  dış kapı tamirleri yapılıyor.

Çekmeköy  Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Yıl içerisinde ilçemizdeki okullarımızın çeşitli vesilelerle  ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Eğitim bizim olmazsa olmazımız. Pandemi sebebiyle öğrencilerimiz okullarına çok sık gelip gidemediler ama, inşallah  bu eğitim öğretim döneminde eskisi gibi coşku ve neşe okul koridorlarından hiç eksik olmayacak. Tatil bittiğinde öğrenci kardeşlerimiz ve öğretmenlerimiz yenilenmiş hiçbir eksiği bulunmayan okullarda eğitime başlayacaklar. ” dedi.

Güncelleme Tarihi : 2 Ağustos 2021 Pazartesi

Lütfen telefonunuzu dik konuma getirin.