BAŞKAN ÇERKEZ’DEN KAYMAKAM ÇELİK’E ZİYARET

16 Nisan 2024, Salı

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Çekmeköy’ün geleceği hakkında istişarelerde bulunuldu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde vatandaşların teveccühü ile Çekmeköy Belediye Başkanı seçilen Orhan Çerkez ve Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi Seyfettin Yıldırım,  Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik’e nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Kaymakam Resul Çelik, Başkan Orhan Çerkez’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Ziyarette Çekmeköy’e yapılması planlanan yatırımlar ve çalışmalar hakkında da istişarede bulunuldu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Çekmeköy’e hizmet etmek için kaymakamımız başta olmak üzere tüm kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri ile istişare halinde bulunacağız. İlçemize değer katacak projelerin hayata geçirilmesinde bu tür işbirlikleri büyük önem arz ediyor. İlçemizin mülki amiri Sn. Kaymakamımız Resul Çelik beye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.